start pagina Booker Trading! de mooiste kroonluchters van schelpjes! ibiza style lounge banken! ibiza style lounge banken! IBIZA style parasols de mooiste decoratiestukken uit azie verkochte items ter inspiratie onze service is prima! wat hebben we nieuw binnen? wij zoeken voor u... contacteer ons vrijblijvend!
                 
 

 

Onze massief teak overzettreden hebben een prima passing op beschadigde treden en zelfs op uitgeholde treden. Het meten en op maat zagen van de trede is mogelijk voor iedere handige doe-het-zelfer met behulp van een trapspin. ¬†Indien gewenst kunt u bij het ophalen van uw bestelling gratis een trapspin lenen, voor het overzetten van de maten naar de overzetdelen. U betaalt een borg van 75 euro welke u terugkrijgt als u hem weer inlevert! Deze overzettreden zijn geschikt voor alle trappen (mits gesloten achterkant) De overzettrede is van onbehandeld oud teak hout en hoeft niet te worden afgewerkt met een olie, lak oid. De overzettrede is gemaakt van 25mm dik gerecycled teak hout uit indonesie en itt andere aanbieders is deze gemaakt van massief hout! Hierdoor heeft dit product een lange levensduur, is slijtbestendig, absoluut onderhoudsvrij.

Door oud gerecycled teak van 25mm te gebruiken is krimp of expansie of kromtrekken van het hout uitgesloten!  Met onze gerecycled teak houten overzettreden geef je de huidige trap een fantastisch nieuwe uitstraling. De oude trap hoeft niet eerst helemaal kaal gemaakt te worden wat weer veel voorbereidingstijd scheelt! Met behulp van montagekit (wij adviseren Bison Polymax of de Traprenovatielijm van Frencken), zijn de teak overzettreden gemakkelijk te monteren op de bestaande traptreden. We hebben diverse maten op voorraad indien u vrijblijvend een offerte wilt kunt u aan de hand van onderstaande maten een opgave van de aantallen doen om beschikbaarheid te controleren:

Afmetingen Prijs p/s
090x30cm 37.95
100x30cm 39.95
100x40cm 41.95
110x40xm 44.95
125x40cm 47.95

Als u de prijzen bekijkt van laminaat renovatiedelen dan heeft u hier een unieker en duurzamer product met een uitstraling die uniek is. Valt er iets zwaars op de trap dan is laminaat stuk en bij massief hout niet! Daarnaast zijn onze traptreden gemaakt gerecycled hout en voorzien met een FSC keurmerk.

Type Overzettrede teak
Topdeel 22mm gerecycled teak hout
Afmetingen 090x30cm, 100x30cm, 100x40cm, 110x40xm,125x40cm
Neuslijst hoogte 60mm uitwendig 38mm inwendig
Neusdikte 22mm
Levertijd direct uit voorraad (alleen ophalen)
 
get in touch! our customer services! algemene voorwaarden de lokatie in zandvoorty disclaimer call us!