start pagina Booker Trading! de mooiste kroonluchters van schelpjes! ibiza style lounge banken! ibiza style lounge banken! IBIZA style parasols de mooiste decoratiestukken uit azie verkochte items ter inspiratie onze service is prima! wat hebben we nieuw binnen? wij zoeken voor u... contacteer ons vrijblijvend!
                 

 

Deze schelpen kroonluchters (seashell chandeliers) zijn echt uniek! Booker Trading is al jaren de exclusieve importeur van deze schitterende items. Diverse hippe beachclubs [bv puro beach in marbella] hebben ze al jaren.. Deze schelpenlampen komen uit Bali / Indonesie en worden ook wel ''Pearl of the Seas'' genoemd of in het latijns Strombus Erithrinus. Dit duurzame product wordt volledig met de handgemaakt en is een uiterst arbeidsintensief werk. Deze bijzondere schelpenlampen worden zeer nauwkeurig met de hand gemaakt van met zorg geselecteerde dezelfde schelpen. Het gehele proces van het zoeken van de juiste schelpen tot het definitieve eindproduct duurt bij benadering een maand per lamp! De kleuren varieren van wit, creme, beige tot lichtbruin in de rand en geven een speels licht effect als de verlichting brand. De constructie is solide aangezien de schelpen met stevig nylondraad en ijzergaas bij elkaar worden gehouden. Ze worden ook wel ter decoratie als windgong 's zomers op het terras en in de tuin gebruikt. Inclusief certificaat van het "nature conservation institute of Indonesia" dat het een onbeschermd soort is en toestemming heeft om te worden verwerkt voor gebruik als consumenten product De lampen zijn verkrijgbaar in diverse maten:

De lampen zijn verkrijgbaar in diverse maten:
Diameter 025 cm hoogte 070 cm 129 euro
Diameter 030 cm hoogte 090 cm 149 euro
Diameter 040 cm hoogte 100 cm 169 euro
Diameter 050 cm hoogte 120 cm 199 euro
Diameter 060 cm hoogte 150 cm 269 euro
Diameter 080 cm hoogte 150 cm 399 euro
Diameter 100 cm hoogte 220 cm 699 euro

Let op: de lamp wordt geleverd exclusief snoer en fitting maar kan als optie (bij check-out) tegen geringe meerprijs worden toegevoegd bij uw aankoop. Dit is een (E27of E14 fiiting) aansluitsnoer voor binnengebruik NIET voor buiten!

get in touch! our customer services! algemene voorwaarden de lokatie in zandvoorty disclaimer call us!