start pagina Booker Trading! de mooiste kroonluchters van schelpjes! ibiza style lounge banken! ibiza style lounge banken! IBIZA style parasols de mooiste decoratiestukken uit azie verkochte items ter inspiratie onze service is prima! wat hebben we nieuw binnen? wij zoeken voor u... contacteer ons vrijblijvend!
                     
 

Booker Trading is een eerlijk adres voor het goedkoop kopen van exclusieve artikelen. Met ons ruime assortiment bedbanken, parasols, beelden, tafels en aanverwante aziatische artikelen. We onderscheiden ons in de markt aan de hand van onderstaande punten.

Van ieder artikel proberen we een zo breed mogelijke collectie op voorraad te hebben. Zo vind je van de meest populaire items altijd voorraad aan, en dan hebben we het ook echt per direct beschikbaar! Je bent van harte welkom om een mooi item te komen bekijken, stuur een email en we hebben zo een afspraak. Als kleine Nederlandse ondernemer willen we graag goed uitpakken en hebben we zonder tussen leveranciers genoeg marge om bij ons als consument direct te kopen tot wel 70% goedkoper dan elders. We hebben geen dure winkel, weinig maar goed geschoold personeel, maken geen dure reclames en hanteren niet goed geld terug policy. We leveren niet alleen supersnel, maar ook nog eens wanneer jij dat wilt. Alleen op bookertrading.nl kun je aangeven wanneer je jouw bestelling geleverd wilt hebben. We versturen kleine artikelen met TNT Post en op verzoek kunnen bestellingen ook via TNT Express worden bezorgd. De grote banken, tafels, etc leveren we persoonlijk bij je af en zorgen voor vakkundige montage en plaatsing. De standaard levertijd is één werkdag, bij bestellingen vóór 12.00 uur ontvangen.

Bestellen gaat bij ons eenvoudig en zonder gedoe. Je hoeft bij ons geen account aan te maken als je voor het eerst bestelt. En naar overbodige gegevens, zoals geboortedatum en tweede telefoonnummer vragen we ook niet. Dus bespaar je tijd en ga onnodige drempels uit de weg. We slaan absoluut geen gegevens van je op zodat je ook niet onnodig cookies hoeft te accepteren. Na het afronden van je bestelling sturen we je direct per email een orderbevestiging. Hierin is alles verwerkt (BTW en transportkosten) we vragen je een aanbetaling te doen van 40 procent, de overige 60 procent kan op de dag van levering worden voldaan. Zodra de aanbetaling binnen is gaan we gelijk over tot levering wanneer jou dat schikt. Ophalen op lokatie kan ook (alleen op afspraak!) en hebben een PIN aanwezig

Als enige online aziatische specialist van de Benelux bieden wij maar maar liefst 7 dagen 'niet goed, geld terug'-garantie. Bij ons heb je dus ruim de tijd je artikelen in ontvangst te nemen en te beoordelen of het aan je verwachtingen voldoet. Indien artikelen op lokatie "onherroepelijk" zijn gemonteerd, denk aan hierbij aan expoxy verlijmingen of specifiek maatwerk dan vervalt de eerder genoemde zichttermijn. Onze klantenservice streeft naar het afhandelen van alle emails binnen 24 uur na ontvangst. Daarnaast zijn we op werkdagen bereikbaar via Skype, waardoor je direct antwoord op je vraag hebt. En ook na je aankoop staan we graag voor je klaar als het gaat om omruilingen, het geven van productbeoordelingen, specifieke productaanvragen of andere onderwerpen.

 
  get in touch! our customer services! algemene voorwaarden de lokatie in zandvoorty disclaimer onze privacy statement